Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Bespaar tijd, geld en gedoe met Toekomstbouwers

Bedankt! Je aanvraag is verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.

Onafhankelijk adviseur en regisseur van bouwprojecten

Toekomstbouwers helpt consumenten en MKB-ondernemers met het realiseren van hun (ver)bouwplannen.

Dit doen we door op te treden als onafhankelijk adviseur en bouwregisseur. Door op een nieuwe, eigentijdse en digitale manier samen te werken met architecten, aannemers en vakmensen. En door het hele bouwproces te overzien en te begeleiden van eerste idee tot en met oplevering.

Onze missie

Jouw droomhuis of perfecte werkplek realiseren, precies zoals jij wil. Binnen budget, zonder gedoe en goede kwaliteit.

Vrijblijvend advies

Benieuwd of je bouwwensen uitvoerbaar zijn en passen binnen je budget? Weet je niet waar je moet beginnen? Vraag een vrijblijvend telefonisch verkenningsgesprek aan.

Vernieuwing in de bouwbranche

(Ver)bouwen, maar dan zonder zorgen

Toekomstbouwers brengt vernieuwing in de bouwbranche door bouwprojecten en onderhoudswerkzaamheden integraal te benaderen en begeleiden. We nemen klanten bij de hand tijdens het hele proces, vanaf het eerste idee tot en met de oplevering. Op de gewenste en cruciale momenten geven we advies en sturing. En we zien erop toe dat de juiste vakmensen de juiste kwaliteit leveren.

We werken volgens een proces dat we samen met de vakmensen hebben ontwikkeld. En we gebruiken de laatste (digitale) communicatiemiddelen. Hierdoor is (ver)bouwen met Toekomstbouwers een efficiënt, effectief en zorgeloos proces.

Bouwen kan veel beter en goedkoper als je één gezamenlijk doel nastreeft met de juiste partijen

Klaas Galjaard, oprichter Toekomstbouwers

wat gaat er niet goed in bouw

Waarom wij Toekomstbouwers zijn begonnen?

Toekomstbouwers is geboren uit frustratie. Wij waren verbaasd dat al een kleine onderhoudsklus aan huis verprutst kan worden door een ogenschijnlijke vakman. Waarom is het zo moeilijk om een aannemer of vakman te vinden die echt gaat voor de belangen van de klant? Dus gingen we op onderzoek uit.

Probleem 1

Liever snel klaar dan kwaliteit leveren

Veel vakmensen vliegen van de ene naar de andere klus. Ze leveren dan slechte kwaliteit. En hopen met minder tijd meer geld te verdienen. Sommige consumenten valt het niet eens direct op als een vakman geen goed werk levert. Soms komt het probleem pas na jaren bovendrijven. Aannemers en vakmensen weten dit. Daarom gaan ze vaak voor tijdwinst, wat hen meer geld oplevert. 

Probleem 2

Geen oog voor het complete plaatje

Een ander groot probleem is dat veel aannemers en vakmensen geen oog hebben voor de volledige opdracht. Of voor de gewenste oplossing van de klant. Doordat veel partijen het liefst de makkelijke, snelle weg kiezen, ontbreekt het aan verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat ook niet helpt is de grote versnippering in de branche. Voor een aanbouw heb je minimaal een aannemer, elektricien, loodgieter en vloerenleverancier nodig. En regelmatig wordt er met meerdere zzp’ers gewerkt. Iedereen doet zijn eigen ding, maar niemand voelt zich verantwoordelijk voor het gezamenlijke doel.

Oplossing

Wij lossen deze problemen op door:

  • de regie op ons te nemen en wél eigenaarschap tonen
  • orde te scheppen in de bouwchaos
  • te zorgen voor een gestructureerd proces, duidelijke afspraken en heldere communicatie
  • vakmensen te selecteren die goed werk leveren
  • goede contracten af te sluiten voor onze klanten
  • het gewenste eindresultaat voor ogen te houden
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren en het sitegebruik te analyseren. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.